Contact

EagleRider Holland
Tolstraat 8
7534 CH Enschede
Tel: 053-7271066
E-mail: info@eagleriderholland.com

KvK: 52308693
BTW: NL850387607B01

Openingstijden

Verhuurlocatie:
EuropAdventuretours B.V. h/o EagleRider Holland
Auto Asbroek
Metaalstraat 7
7483 PD Haaksbergen

Telefoonnummer Kantoor +31 (0)53 – 727 10 66

Kantooruren
Maandag t/m vrijdag: 08.30 tot 17.00 uur.

Zaterdag t/m zondag: alleen op afspraak.

Voor noodgevallen kunt 24 uur per dag bellen naar +31 (0)6 – 81 92 79 60.

U kunt ons bereiken via info@eagleriderholland.com, of vul ons contactformulier in.

Wilt u een afspraak maken om bij ons op kantoor langs te komen raden wij altijd aan vooraf te bellen. Dit om dubbele afspraken te voorkomen.

Kantoor adres:
EuropAdventuretours B.V. h/o EagleRider Holland
Tolstraat 8
7534 CH ENSCHEDE

Over Eaglerider

EagleRider Inc. is opgericht in 1992 en is de pionier van Harley-Davidson motorverhuur en rondreizen door de Verenigde Staten van Amerika. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste motorverhuurbedrijven ter wereld, met een vloot van meer dan 5000 motoren en zogenaamde Adventure Rentals Units. EagleRider is gespecialiseerd in de verhuur van topmerken zoals Harley-Davidson, Indian, Honda, BMW, Yamaha en Polaris, Trikes, ATV’s, crossmotoren, vespa scooters, snowmobiles en jetski’s.

EagleRider Holland is sinds 1 April 2011 actief als franchise in Nederland en in Spanje. Met een breed aanbod van Harley-Davidson® motoren en deskundig advies zijn wij u graag van dienst. Wij maken geheel vrijblijvend voor u een offerte voor een prachtige reis in Nederland, of door Europa. Laat u daarom door ons goed adviseren.

André Hoffstedde

Links

Hieronder vindt u een aantal bedrijven waar wij een goede samenwerking mee hebben alsmede onze online webshop en onze blogsites.

Online Eaglerider Webshop

klik als je online in onze Eaglerider Gear webshop wil shoppen

Eaglerider Mojacar door Eaglerider Holland

Kijk voor een impressie van Zuid Spanje, Andalusia vanuit onze 4* lokatie hotel Marina Playa, hoe we de prachtige wegen en uitzichten ontdekken!
klikvoor onze blogsite:

Servigroup Hotel Marina Playa Mojacar

De link hieronder geeft een impresiie van onze winterlocatie in Spanje, 4* hotel Marina Playa. De perfecte start van uw tour door het prachtige Andalusia, al danniet onder begeleiding van onze ervaren gids.

Hoffstedde Assurantiën BV

Voor al uw financiele diensten en de perfecte verzekering van uw motorfiets neemt u contact op met Hoffstedde Assurantiën

Motorcentrum Eibergen

Motorhotel Meddo

Hotel Hof van Twente

voor een goed verblijf voor of na uw motortoertocht

RestInn Accommodaties

Bent u op zoek naar een leuke slaapplek in West-Friesland? Dan raden wij de RestInn Accommodaties aan. Neem een kijkje op de website, of vraag ons voor meer informatie.

053-7271066 info@eagleriderholland.com