Harley-Davidson Roadglide Special ® € 144,00 per dag

Met zijn op het frame gemonteerde Road Glide® Special kuip met led verlichting, blijft het een aparte verschijning. Uiteraard voorzien van high-output motorblok en one-touch zadelkoffers tot het premium 6.5 inch touchscreen infotainment systeem en BOOM!™ Box 6.5 GT audio systeem, inclusief navigatie. Met de hand verstelbare lage achtervering, de zijdeglans zwarte binnenkuip en nog veel meer. De grote vraag is, ben jij er klaar voor? Huur ‘m nu vanaf € 144,00 per dag!
Uiteraard met rugsteun of tourpack te huur!

Harley Davidson – Sportster Iron® € 89,00 per dag

De klassieke 12,5 liter peanut brandstoftank, al tientallen jaren een van de kenmerkende eigenschappen van de Harley-Davidson® Sportster® modellen, is nog even sterk als altijd met zijn traditionele styling en moderne attitude.
Attitude en looks komen hier samen in één machine. Let op beperkte bagage mogelijkheden en geen duo passagier! Huur deze motor voor € 89,00 per dag

Harley-Davidson® – Heritage Softail® € 139,00 per dag

Met deze motor maak je een reis terug in de tijd. Stoere leren-gespijkerde zadeltassen, dikke banden op spaakwielen en een grote chromen koplamp met verstralers. Met een laag duo-zadel met rugsteun is het ook een ideale motor voor z’n tweeën. Een klassieke rijervaring met het huidige comfort.
Huur ‘m nu voor € 139,00 per dag, met vrije kilometers!

Harley-Davidson® – Road King Classic® € 139,00 per dag

Deze motor doet zijn naam eer aan. Het is een tijdloze klassieker met de legendarische Harley-Davidson stijl in elk onderdeel. Een heerlijke tourmotor met luchtgeveerde ophanging, dubbele remschijven en cruisecontrol.
De Road King voor groot rijcomfort ook met duo passagier uit te rusten met rugsteun en bagagerek: een echt dikke cruiser!
Huur ‘m nu voor € 139,00 per dag!

Harley-Davidson® – Street Glide special® € 144,00 per dag

Het aerodynamische design en striping van deze motor, samen met het Twin Cam103 motorblok maken van deze machine een unieke, comfortabele tourmotor. Ook een motor voor de lange afstanden. Audiosysteem en cruisecontrol en navigatie. De Street Glide Harley-Davidson® is een van de populairste modellen van dit moment. Ook uit te rusten met rugsteun of tourpack voor uw duo passagier!

Huur ‘m nu vanaf € 144,00 per dag!