Over EagleRider

Hoe het allemaal is begonnen:

Chris McIntyre en Jeff Brown werkten bij een AT&T bedrijf en wilden graag een sabbatical nemen om op een Harley-Davidson door Amerika te reizen. Geen van beiden had een Harley op dat moment en ze probeerden ze te huren. Al snel kwamen ze er achter dat er geen verhuurlocaties waren die Harley’s verhuurden zagen ze een mogelijkheid. Samen met Peter Wurmer hebben ze EagleRider opgericht en begonnen ze met het verhuren van een droom. “We rent dreams”

De eerste verhuur gebeurde vanuit de garage van Peter Wurmer in San Pedro met 4 motoren welke door de oprichters gezamenlijk aangeschaft waren. Zorgvuldig hebben Chris, Jeff en Peter hun pad uitgestippeld en de daarop volgende jaren hard gewerkt aan het verfijnen van hun ideeën. Ze wisten de avontuurlijke vakantiegangers zonder veel moeite te overtuigen van de “American Dream”. Door zich te verdiepen in demografie (bevolkingsleer), structuren en distributie hebben ze vele contacten opgedaan en een team van managers kunnen oprichten. Deze managers waren niet alleen erg kundig maar hadden ook nog eens een grote passie voor motoren, reizen en het vervullen van dromen.

Vandaag de dag staat EagleRider bekend als een succesvol bedrijf dat ’s werelds grootste vloot met Harley’s, Honda’s en BMW’s heeft.