Reizen

Ontdek hier de verschillende landen en regio’s in Europa en krijg een impressie van ons onbegrensde aanbod van reismogelijkheden. Samen met u stellen we graag uw ideale motorreis samen. Plan uw reis zoals u dat wilt.
Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen klik dan hier.

Hieronder een impressie van onze Andalusië reis welke we vanaf oktober t/m april in Zuid Spanje aanbieden.

Binnenkort vindt u hier nog meer informatie met betrekking tot onze reizen.

Stel uw eigen reis samen

Hoe stelt u uw eigen reis samen? Kies uw favoriete thema/tour en startlocatie. Bedenk wat u graag wilt zien en meemaken tijdens uw reis. Neem contact met ons op middels e-mail of telefoon. Wij maken een afspraak met u, of u kunt op een van onze themadagen komen. Aan de hand van uw input maken wij een offerte. U ziet precies wat ieder onderdeel van uw reis kost. U kunt kiezen welke modules u wilt boeken: alleen de motor? Of een combinatie van motor en accommodaties. Wij leveren maatwerk op basis van onze ervaring. Ons motto: niets moet, alles mag, uw droom is onze missie.

Introductiedagen

EagleRider Holland geeft EagleRider-introductiedagen op een Harley-Davidson® huurmotor. Heeft u nog nooit op een Harley-Davidson® gereden en lijkt het u wel eens wat om dit een dagje uit te proberen? Boek nu een introductiedag om samen met een instructeur te genieten van het mooie Twentse landschap. Daarnaast doet u ook bijzondere verrichtingen op de Harley-Davidson® en u krijgt desgewenst uitleg over de Amerikaanse verkeersregels. U neemt deel voor slechts € 189,- (deze dag wordt u aangeboden inclusief lunch en drankjes)

Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen? Wij denken graag met u mee! Neem contact op.

053-7271066 info@eagleriderholland.com