Themadagen

EagleRider organiseert verschillende themadagen. De eerste themadag is nog niet bekend.

Algemeen

EagleRider heeft veel verschillende themareizen en wij begrijpen dat u niet het hele jaar door op al onze themadagen kunt komen. Daarom organiseren wij ook het gehele jaar door algemene informatiedagen. Tijdens deze informatiedagen kunt u kennis maken met ons bedrijf en zien wat wij te bieden hebben. Ook praten wij over verschillende thema- en maatwerkreizen. Dan kunt u ons alle vragen stellen die u heeft over uw droomreis naar de VS.

Instructiedagen

Vanaf eind maart/begin april organiseren wij instructiedagen waarbij u kunt kennismaken met verschillende modellen Harley-Davidson®-motoren. Onder begeleiding van een motorinstructeur kunt u alles leren over het rijden op een Harley-Davidson®. Naast technische rijvaardigheid gaan we een stuk rijden over de Twente route en krijgt u ook een les in de verkeersregels en algemene informatie over de VS.
Een prima manier om goed voorbereid op reis te gaan!
Deze volledig verzorgde dag boekt u inclusief motorhuur, lunch en verzekering voor € 199,-

Wij komen graag bij u op bezoek

Gaat u individueel of met een groep op reis, dan is een persoonlijk gesprek uiteraard mogelijk . EagleRider is er voor u, en wij kunnen samen met u een droomreis samenstellen. Dit kan in het weekend, ‘s avonds of door de week. Bij EagleRider is ”the sky the limit!”.